Proveïdors

de proximitat (km 0), ecològics, artesans i de comerç just
Mas El Boscà Nou

Mas El Boscà Nou

El Mas Boscà Nou és una explotació ramadera especialitzada en la producció de carn de vedella ecològica de la raça llemosina. Ramaderia lligada a la terra , amb especial cura amb el medi, i el màxim respecte pel benestar animal. Situat a la part més baixa de la plana de La Vall d’en Bas (La Garrotxa), envoltat de camps de cultiu d’una notable fertilitat. L’explotació està inscrita al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) i forma part de l’Associació Catalana de Criadors de la Raça Bovina Llemosina (ASSOLIM).

Tenim especial cura amb el medi, el màxim respecte pel benestar dels animals, no utilitzem substàncies químiques de síntesi (hormones, plaguicides, adobs químics…) i tampoc utilitzem organismes modificats genèticament.

El pastor de Riudaura

El pastor de Riudaura

En Marc August Muntanya Massana és el pastor de Riudaura. L’any 2005 va anar al País Basc a formar-se a l’escola de pastors d’Arantzazu (Arantzazuko artzai eskola – Mendikoi), des de llavors la seva inquietud ha set dinamitzar, revitalitzar, dignificar i fer rentable la feina de pastor, sense industrialitzar-la i sense quedar-se encallat en el passat.

Amb la llet de les seves cabres elabora formatges artesans de llet crua, madurats, amb la pela florida i fumats.

Cal Valls. Aliments ecològics i naturals

Cal Valls. Aliments ecològics i naturals

Cal Valls és una empresa familiar, dedicada des de 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic.Està ubicada en un poble de la província de Lleida, Vilanova de Bellpuig ( Catalunya-Espanya).
La forma de pensar i de vida de Manuel Valls i Sanfeliu, naturista des de la seva joventut, ha estat la base ideològica sobre la que s´ha anat desenvolupant l´empresa, la qual coneix i practica l´agricultura ecològica quasi des dels seus inicis.

El fracassat intent de comercialització de productes horto-frutícoles d´agricultura ecològica en fresc, quan el mercat d´aquests productes era gairebé inexistent (als inicis dels anys 80), reorienta el destí del producte cap a l´elaboració de conserves.Això és possible gràcies a que tradicionalment ja es venien realitzant les conserves per l´autoconsum de la família.

Aquest canvi d´orientació comporta l´adequació d´unes instal·lacions per l´elaboració de les conserves, instal·lacions que es van adaptant segons les necessitats, fins a l´actualitat, conservant l´esperit de producte artesà i amb gran respecte al medi.

Herbolari Ramal

Herbolari Ramal

A l’Herbolari Ramal ens dediquem a cuidar de la Salut de les persones amb un tracte humà, cordial i proper, entenem que cada persona necessita d’un temps diferent d’atenció i ens agrada escoltar abans d’ajudar, utilitzem productes naturals, la nostra especialitat és la fitoteràpia incloent a més d’un amplíssim assortit de plantes medicinals, tot el maneig d’arts i recursos que envolten el món de la Naturopatia; ungüents, olis, dietètica… També disposem d’una àmplia carta de productes amb excel·lents tipus de te, mel… ens definim com un herbolari tradicional i servim a granel.

Imatge extreta del twitter d’Anna Mata.

Embotits Gori

Embotits Gori

Embotits artesans Gori, és una petita empresa de caràcter purament familiar situada a Sant Privat d’en Bas,on ens avalen més de 90 anys d’experiència en l’elaboració i comercialització limitada de tot tipus d’embotit tradicional de la nostra terra.