Els nostres productes

Artesanals i fets amb les mans...

Entrepans

La nostra oferta d’entrepans és variada i de qualitat.

Hamburguesa de vedella

Hamburguesa de vedella

Tot l'any

Barreta de pa o panet rústics, enciam, tomàquet, hamburguesa de vedella ecològica del Mas Boscà Nou (Sant Privat d’en Bas), formatge i ceba confitada a casa nostra. Es pot acompanyar amb salsa xutney casolana.

Hamburguesa vegetal

Hamburguesa vegetal

Tot l'any

Barreta de pa o panet rústics, enciam, tomàquet, hamburguesa vegetal d’elaboració pròpia, formatge i ceba confitada a casa nostra. Es pot acompanyar amb salsa xutney casolana.

Gall d'Indi

Gall d'Indi

Tot l'any

Entrepà de gall d’indi a la planxa, amb enciam, formatge brie i salsa pesto de nous casolana, tot això dins una barreta de pa rústic.
Pollastre ecològic

Pollastre ecològic

Tot l'any

Pollastre ecològic del Mas Les Planeses (Sant Ferriol, Argelaguer) sobre un llit d’enciam, acabat amb formatge de cabra i dàtils. Barreta de pa rústic.

Seità

Seità

Tot l'any

Barreta de pa rústic amb enciam, seità casolà d’elaboració pròpia i pebrot escalivat. Es pot acompanyar amb salsa xutney casolana.

El seità que elaborem va variant al llarg de l’any segons les verdures disponibles de temporada, a vegades amb pebrot, amb olives negres…

 

 

Freds

Freds

Tot l'any

L’oferta d’entrepans freds és variada. Barreta de pa rústic, mini integral de cereals, pa de coca… embotits artesans de Can Gori (Sant Privat d’en Bas), fuet, llonganissa, bull blanc i negre, xoriç, pernil salat, baiona, pernil dolç. I formatges; curat, fresc, artesà del Pastor de Riudaura o de Montagut.

 

 

Pastissos

Pastís de formatge

Pastís de formatge

Tot l'any

El pastís de formatge (Cheesecake) és un dels pastissos més comuns arreu del món. Hi ha una infinitat de receptes i variants per tots els gustos.

El que fem nosaltres és un pastís de formatge més o menys clàssic que descansa sobre una base de galeta i rematat amb una melmelada de fruita ecològica o casolana.

Brownie

Brownie

Tot l'any

El Brownie és un pastís de xocolata, com un pa de pessic bastant dens. És originari dels Estats Units i se’n poden fer moltes varietats, amb avellanes, amb anous…
Pastís de poma

Pastís de poma

Tot l'any

Un dels nostres pastissos més populars, el pastís de poma fet amb una recepta pròpia. Consta de dues capes de massa i dues de poma intercalades i amb sucre moreno cremat al damunt. Per fer cada pastís utilitzem 5 pomes senceres.

No us oblideu de demanar-ne quan ens vingueu a veure.

Pastís de pastanaga

Pastís de pastanaga

Tot l'any

El Carrotcake o pastís de pastanaga és originari d’Anglaterra on, a l’edat mitjana quan el sucre o la mel no eren a l’abast de tothom, havien d’utilitzar pastanagues, carbassa o remolatxa per endolcir els pastissos.

El nostre és una recepta bastant clàssica d’un pa de pessic de pastanaga aromatitzat amb canyella i nou moscada i una cobertura barreja de formatge i xocolata blanca. Esponjós i deliciós!

Pastís de xocolata

Pastís de xocolata

Tot l'any

Un clàssic pastisser, un excel·lent pastís de xocolata que farà les delícies dels i les més llamineres.

Tapes

Tapes

Tapes

Caps de setmana

A La Canadenca també podeu provar les nostres tapes.

Patates braves amb salsa d’elaboració pròpia, xoriços a la sidra, “montaditos”, també fem croquetes de peix o de rostit, calamars farcits, falafel… a més de les clàssiques escopinyes, patates xips o olives per acompanyar el vermut.

Altres

Croissants

Croissants

Tot l'any

Els croissants de La Canadenca són fets diàriament cada matí abans d’obrir, de mantega, de xocolata negra i de xocolata blanca.

Melindros

Melindros

Tot l'any

Un melindro és una pasta petita i allargada en forma de dit amb les puntes arrodonides, una mica tova i esponjosa, però amb una certa rigidesa. Els ingredients bàsics en la preparació són sucre, farina i ous. Ideals per acompanyar una xocolata desfeta!

 

Magdalenes

Magdalenes

Tot l'any

Les nostres magdalenes casolanes habituals són de taronja i xocolata negra, esponjoses i excel·lents. També en fem d’altres varietats com de nous, de mores…