Els nostres productes

Artesanals i fets amb les mans...

Cafè

Cafè

Cafè

Tot l'any

A La Canadenca utilitzem només cafè 100% aràbica de Cafès Gener, empresa de Cardona homologada pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) i adscrita a la Rainforest Alliance, comunitat d’importadors de cafès compromesos amb la protecció de la biodiversitat ambiental, conservació dels recursos naturals de les finques cafetaleres així com assegurant un tracte i condicions de treball dignes a les famílies que hi treballen.

Te / Infusions

Infusió freda d'Hibiscus

Infusió freda d'Hibiscus

Primavera-Estiu

L’Hibiscus l’obtenim de l’Herbolari Ramal d’Olot i és totalment natural, l’infusionem en una tetera, l’embotellem i el refredem. En els mesos de més calor en fem cada dia.

És una infusió refrescant, digestiva, redueix l’hipertensió i té un alt contingut en vitamina C. Molt bona i sana.

Te

Te

Tot l'any

Els tes que podeu trobar a La Canadenca són de Temmelier, empresa de la comarca que aposta per la qualitat i el sabor en tots els seus productes.

Tenim te blanc, verd, vermell i negre; sol o en barreges ja preparades, cítrics, espècies, xocolata… i moltes més combinacions per tots els gustos.

 

Infusions

Infusions

Tot l'any

Les nostres infusions són comprades a granel a l’Herbolari Ramal del carrer Serra i Ginesta d’Olot.

Tenim infusions de til·la, camamilla, tarongina, menta… i barreges preparades a l’herbolari per activar les defenses del cos, relaxants, digestives… Prova-les.

 

 

Sucs / Batuts

Sucs de fruita ecològics

Sucs de fruita ecològics

Tot l'any

Cal Valls és una empresa familiar, dedicada des de 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic. Està ubicada en un poble de la província de Lleida, Vilanova de Bellpuig.
La forma de pensar i de vida de Manuel Valls i Sanfeliu, naturista des de la seva joventut, ha estat la base ideològica sobre la que s´ha anat desenvolupant l´empresa, la qual coneix i practica l´agricultura ecològica quasi des dels seus inicis.

Cervesa

Cervesa La Calavera

Cervesa La Calavera

Tot l'any

La Calavera som la cervesa artesana de la cooperativa. Lluny de la indústria. A prop dels llúpols. I de les maltes. I dels seus sabors i de les seves aromes. Fem receptes tradicionals per estils tradicionals. Perquè ens agraden. I també experiments marcians. Perquè volem. Perquè som com som i, sobretot, perquè venim d’on venim. I venim de la Mainzer, de les mobilitzacions contra la Poll Tax i de les manifestacions contra el Quinto Centenario. I ara fem cervesa. Sí. I a més t’agradarà.

Cervesa Poch's

Cervesa Poch's

Tot l'any

Des de Castellfollit de La Roca, en Francesc elabora la cervesa Poch’s. L’any 2015 la seva cervesa negre va guanyar la medalla d’or al concurs Craft Beer Cup de Dublín i el 2016 la va revalidar i la de blat una medalla de plata.

A l’estiu elabora també una cervesa de saüc que no podeu deixar de provar. A La Canadenca les trobareu totes.

Altres

Orxata

Orxata

Primavera-Estiu

La xufa amb la que fem la nostra orxata arriba directament de Terra i Xufa, a l’Horta de València, va ser la primera xufa ecològica amb DO Xufa de València i compta amb els avals del Comitè d’Agricultura Ecològica.

L’elaborem cada dia perquè sempre sigui d’una qualitat excel·lent i fresca.

Xocolata desfeta i Suïssos

Xocolata desfeta i Suïssos

Tot l'any

La nostra xocolata desfeta és 100% artesanal, la barreja es fa a la Pastisseria Cacau amb cacau i aromatitzants diversos. Insuperable i sempre feta al moment, quan tu la demanes.

La nata també ens la fem nosaltres, amb bons productes i sempre fresca.

Vermut

Vermut

Tot l'any

El vermut que utilitzem el comprem al Celler Farré del Mas del Firal d’Olot, establiment obert l’any 1935 i que continua conservant l’encant dels comerços petits i pròxims.

Amb gel, llimona, oliva i sifó o sol, no te’l perdis.

 

Begudes Vegetals

Begudes Vegetals

Tot l'any

Les begudes vegetals són un bon substitut de la llet de vaca per prendre en un tallat o un cafè amb llet, per persones intolerants o que no volen consumir productes d’origen animal. A La Canadenca disposem de dues begudes vegetals: de soja i de civada.

Les dues són ecològiques de La Grana de Manresa.